Programmet til årets ska og reggae festivalen er så si klart, og vi slipper artistene en etter en i den nærmeste fremtid. Første bandet vi vil med glede presentere er Stures Dansorkester! På begynnelsen av 2000-tallet slo Carl-Martin »Sture Allén den yngre« Vikingsson igjennom som frontmann i den anerkjente og Guldmicken-nominerte live-bandet Svenska Akademien.Noen år senere ble ``Långsamt gift i bestens buk`` utgitt med soloprosjektet Stures Dansorkester. Med sitt danseorkester skaper Sture, sammen med noen av landets skarpeste musikere, rytmer å danse til og refreng å synge med på.

Stures Dansorkester

Popes of Chillitown

Neste band på lineupen er Popes of Chillitown!
Dette bandet kan bli beskrevet med en rekke av sjangrene - De nekter å bli bundet.
Med nok energi til å lyse opp en liten by, Vi lover at bandet kommer til å skape en helt sjukt stemning. Ikke tenk noe mer på det, sjekk det ut på youtube eller spotify, og du kommer til å være solgt.

Faintest Idea

Neste band Porsgrunn SKA- og Reggaefestival vil introdusere er Faintest Idea! Fra den østlige delen av England ropes det oppløftende politiske tekster over lag med fengende blåseinstrumenter og tunge støvel-trampende beats. Bandet spiller hvor som helst og overalt fra små barer til festivalens hovedscener og henter inspirasjon fra band som The Specials, The Filametns og Operation Ivy. Sjekk de ut!! Dette blir vilt

Last Tree Squad

Neste band på line upen er Last Tree Squad!!
Last Tree Squad er et reggae/hip hop kollektiv fra England. Med inspirasjon og påvirkning fra jungel til jazz, elementer fra dub og dancehall strålende kritiker fra opptrender på blant annet Rebellion Festival, Feral Fest og Boomtown, er dette et band vi er svært stolte av å få til Porsgrunn. Musikkmagasinet Vive Le Rock beskriver bandet som en blanding av The Specials og Publick Enemy, vi trenger jo egentlig ikke si mer.
Med deres hardtslående politiske tekster og sylskarpe fremføring er dette et Må Se band! 

Twinkle Brothers

Endelig kan vi presentere headliner bandet - Twinkle Brothers!
Twinkle Brothers med de tre brødrene Ashton, Ralston og Norman har sin oppstart i gettoen på Jamaica tilbake i 1962. Med en unik interesse for musikk, men uten penger laget de sine første instrumenter med det de fant i gatene. Bokser, plastflasker og fiskesnører ble til trommer og gitarer. Twinkle Brothers utviklet seg og musikken til å være et band som i dag er en del av den jamaicanske historien og en del av reggamusikken som vi kjenner det i dag. Bandet har i løpet av over 60 år som aktive blitt et ikon innen reggae- og beslektede musikkformer som med sine unike og skjedene konserter vil gi deg en historisk konsert i Porsgrunn lørdag 17 august

Trinity Sound System

Siden stiftelsen av Trinity Sound System i 1993 har de blitt en sterk tilstedeværelse på klubber, festivaler og arrangementer, og har etter hvert etablert seg som et ikonisk navn innenfor den internasjonale musikkscenen.

I dag fortsetter Trinity Sound å inspirere og begeistre publikum med sin unike blanding av reggae, dancehall, dubplates og afrobeat m.m. Deres musikk fortsetter å være en kilde til feiring og samhold, og deres innflytelse fortsetter å vokse med hvert nytt arrangement de spiller på. Gruppa består av Fabulous G, DJ Ka-Joe og Selecta Mood, og sammen driver de Trinity Sound, Skandinavias best etablerte soundsystem.