Programmet til årets ska og reggae festivalen er så si klart, og vi slipper artistene en etter en i den nærmeste fremtid. Første bandet vi vil med glede presentere er Stures Dansorkester! På begynnelsen av 2000-tallet slo Carl-Martin »Sture Allén den yngre« Vikingsson igjennom som frontmann i den anerkjente og Guldmicken-nominerte live-bandet Svenska Akademien.Noen år senere ble ``Långsamt gift i bestens buk`` utgitt med soloprosjektet Stures Dansorkester. Med sitt danseorkester skaper Sture, sammen med noen av landets skarpeste musikere, rytmer å danse til og refreng å synge med på.

Stures Dansorkester

Popes of Chillitown

Neste band på lineupen er Popes of Chillitown!
Dette bandet kan bli beskrevet med en rekke av sjangrene - De nekter å bli bundet.
Med nok energi til å lyse opp en liten by, Vi lover at bandet kommer til å skape en helt sjukt stemning. Ikke tenk noe mer på det, sjekk det ut på youtube eller spotify, og du kommer til å være solgt.

Faintest Idea

Neste band Porsgrunn SKA- og Reggaefestival vil introdusere er Faintest Idea! Fra den østlige delen av England ropes det oppløftende politiske tekster over lag med fengende blåseinstrumenter og tunge støvel-trampende beats. Bandet spiller hvor som helst og overalt fra små barer til festivalens hovedscener og henter inspirasjon fra band som The Specials, The Filametns og Operation Ivy. Sjekk de ut!! Dette blir vilt